Akademiduo signerer kontrakt

To talentfulle spillere belønnes med kontrakt.

Annonse:

– Vi er som alltid veldig stolte når våre spillere får muligheten til å signere sine første kontrakter. Ola og Vetle er to flotte gutter, som gjennom hardt arbeid og dedikasjon har utviklet seg voldsomt den siste tiden, skryter utviklingsleder Mats Ullereng av ungguttene.

Viking 2-spillerne Vetle Auklend (bror til Sondre Auklend) og Ola Visted har begge signert sine første kontrakter med Viking.

– Viser tillit

Den talentfulle duoen har begge signert en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen, og de er begge ydmyke og takknemlige for tilliten.

– Dette har vært et mål siden jeg kom opp på junior. Jeg har jobbet for det, og Viking viser tillit til meg og at de har tro på meg med å tilby meg kontrakt. Det gir en ekstra motivasjon, og jeg skal jobbe enda hardere for å komme opp på A-laget, sier midtbanespiller Ola Visted.

Med på treningsleiren

Vetle Auklend, som for øyeblikket er på treningsleir med A-laget på Gran Canaria, sier følgende: 

– Utrolig kjekt, det er kjekt å bli vist den tilliten og at du har noe her å gjøre. Det betyr veldig mye og gjør det lettere for meg å satse alt på fotballen, sier han.

– Det er utrolig kjekt og lærerikt å få være med på treningsleiren og få spille med så mange gode spillere. Det er en fin måte å få testet seg på, sier han.

– Det er i Viking jeg ønsker å lykkes og jeg føler jeg har muligheten til det. Jeg skal bare vise meg fram på treninger og bevise at jeg har noe her å gjøre og at de kan stole på meg, avslutter Auklend.

Ullereng ønsker avslutningsvis også å rette en takk til Vidar og Hinna som har vært viktige bidragsytere til spillernes utvikling før tiden i Viking.

Annonse fra Eliteserien: