Adegbenro er tilbake: – Som å komme hjem

Samuel Adegbenro er tilbake igjen.

Annonse:

Samuel Adegbenro har i dag gjennomført og bestått den medisinske testen på SR-Bank Arena.

Han er nå klar for klubben - og har signert en leieavtale ut sesongen. Angriperen kommer fra den kinesiske klubben Beijing Guoan, hvor han har vært siden i april i fjor.

– Jeg er veldig, veldig glad for å være tilbake. Det er som å komme hjem igjen. Jeg har sett de fleste Viking-kampene nå og de har gjort det bra med gode supportere, sier Adegbenro.

– Jeg har sett fansen mye, og det vil bli fint å se folkene igjen. Jeg har gode minner fra tidligere. Viking tok meg inn som i en familie. Jeg er veldig stolt over å være tilbake i Viking. Uansett hvor jeg har vært, har jeg alltid snakket om klubben. Det er her jeg startet karrieren i Europa. De har gjort alt enklere for meg i både karrieren og i livet.

DSC07353.jpg
Foto: Alexander Larsen

Adegbenro har tidligere vært i klubben. Fra 2015 til 2017 rakk 27-åringen å spille 75 kamper i mørkeblått. Han noterte seg for 17 scoringer, før han ble kjøpt av Rosenborg.

Han ser nå frem til å skape nye minner i mørkeblå drakt.

– Jeg er ikke glad i å skape forventninger, men skal gjøre det beste jeg kan for laget, så får vi se hvordan det går. Jeg er fortsatt Samuel, sier han og smiler. 

Sportssjef Erik Nevland sier følgende om signeringen: 

– Godt å ha Samuel her. Han har en sterk tilknytning til klubben fra tidligere og er en spiller med enorm x-faktor og et enormt toppnivå. Det er det vi håper vi skal få ut her i den perioden han skal være her. I tillegg til at det er en kjempefin gutt som smiler og er positiv. Det er et godt tilskudd til troppen vår, sier Nevland. 

Annonse fra Eliteserien: