– Vidar slo oss ut av cupen i 2016. Denne gangen er det vår tur

Hovedtrener Morten Jensen tar ikke lett på oppgaven torsdag kveld og minner om cup-exiten i 2016.

Annonse:

Kampen mot Bodø/Glimt er glemt, og fokuset er rettet fremover. I løpet av få dager skal det spilles to nye kamper.

Først er det 2. runde i cupen som står for tur, og nok en gang er det et lokalt lag som er motstander. 

Denne gangen er det tredjedivisjonslaget Vidar som er motstander torsdag - i kveld - klokken 18 på Lassa.

– Denne gangen er det vår tur

Rødtrøyene har fått en brukbar start på sesongen og er på 3. plass i sin avdeling etter sju serierunder. I 1. runde i cupen tok de seg videre da de slo Brodd 2-1 på Midjord.

– Det er alltid gøy med slike lokaloppgjør, så dette er en kamp vi gleder oss til. Vidar og Viking har gjennom historien hatt noen spennende oppgjør. I 2016 slo Vidar oss ut av cupen, så denne gangen er det vår tur, sier hovedtrener Morten Jensen.

Selv om det er Vidar alt dreier seg om nå, er det allerede søndag enda en kamp når det endelig er hjemmekamp igjen på SR-Bank Arena. 

Da kommer Molde på besøk. 

Kom på kamp! 

Den regjerende seriemesteren har ikke fått den beste starten på sesongen, samtidig som de har vist bedring de siste ukene. Laget har vunnet fire av sine siste fem kamper i serien, og er før runden på 7. plass.

– Vi tenker én kamp om gangen, så nå er det fullt fokus på dagens kamp mot Vidar. Her er målet selvsagt å komme seg videre i cupen, påpeker Jensen og fortsetter: 

– Neste ut er en tøff kamp mot Molde på hjemmebane på søndag. Jeg håper publikum er klare for å fylle opp stadion slik at vi sammen kan skape magiske øyeblikk. Vi trenger all den støtten vi kan få fra våre mørkeblå.

Annonse fra Eliteserien: