– Vi skal kose oss og gi alt

Endelig er det hjemmekamp igjen og Eliteserie-kamp på SR-Bank Arena.

Annonse:

Kampbilletter sikrer du deg her

Det er nå gått tre uker siden forrige hjemmekamp i Eliteserien på SR-Bank Arena. Da var det Tromsø som gjestet Stavanger i en dramatisk kamp.

Denne gangen er det Sarpsborg 08 med kampstart klokken 17 søndag.

Helgens bortelag kommer fra en solid 3-2-seier hjemme mot Vålerenga, og har spilt flere målrike kamper de siste ukene. 

Deres fire siste Eliteserie-kamper har inneholdt utrolige 21 mål, så det ligger an til å kunne bli en underholdende kamp i Stavanger søndag kveld.

– Sarpsborg 08 er et angrepsvillig lag som jeg tror kan passe oss bra. Det kan bli en artig kamp, og det handler om å utnytte de mulighetene vi får så godt som mulig, sier Sander Svendsen.

Det ligger an til å bli opp mot 12.000 tilskuere søndag kveld, og angrepsspilleren er svært glad for at så mange tar turen.

– Det er fantastisk at så mange støtter oss. Vi skal bare gå ut med godt humør og være angrepsvillige. Det blir en spennende kamp, vi skal bare kjøre på og gjøre det vi har jobbet med gjennom treningsuka, sier han.

Søndag håper han å bidra til en positiv og minnerik kveld på stadion.

– Det er alfa omega at vi står samlet som klubb og som gruppe, og det synes jeg vi har vært flinke på. Vi må skape positiv energi og hjelpe hverandre, og ha troen på det vi gjør. Vi skal kose oss og gi alt, det er det som er vårt motto, sier Svendsen som scoret i borteoppgjøret tidligere i år som endte med 3-1-seier.

Annonse fra Eliteserien: