– Jeg er heldig som får spille i en klubb med denne interessen. Dette er det nærmeste man kommer en cupfinale

– Det er denne kampen vi trenere og spillere ser etter når termlisten kommer, sier Bjarte Lunde Aarsheim.

Annonse:

– Dette er det nærmeste man kommer en cupfinale på hjemmebane. Fordelen her er at vi har tilgang til nesten alle setene, så det er perfekt, sier Kristoffer Løkberg og smiler bredt.

Det har han god grunn til, for det er dagen før dagen. Dagen da Jåttåvågen kommer til å fylles med både store og små ikledd mørkeblått.

Tirsdag kommer Odd på besøk til SR-Bank Arena for fotballens store festdag: 16. mai.

SR-Bank Arena har vært utsolgt i over en uke, og det er meldt sol og 10-12 grader når kampen sparkes i gang klokken 18 tirsdag kveld.

– Jeg håper vi spillere klarer å nyte atmosfæren og at vi får energi fra supporterne. Det kan bli en tålmodighetsprøve og kanskje er det et felles trykk fra tribunen som gjør at vi får hull på byllen og vipper kampen i vår favør, sier Løkberg.

Oppfordring til publikum

Forrige sesong var Jerv motstander på 16. mai. Da endte det med 3-0 i vår favør. 

– Jeg er heldig som får spille i en klubb som har denne interessen og som får hjemmekamper på 16. mai. Jeg har stort sett bare spilt borte, i Ranheim var det ikke sjans å få hjemmekamp. Jeg håper de som kommer tar av seg setebeltene og virkelig trykker, og at de henger seg på Felt O som alltid går i front. Det er lov å leve seg skikkelig inn i kampen uansett hvor man sitter, påpeker matchvinneren fra helgens 2-1-seier mot Sandefjord.

Hovedtrener Bjarte Lunde Aarsheim er også glad for at det nok en gang er hjemmekamp på 16. mai og at det igjen ligger an til å bli elektrisk stemning på tribunene.

– Vi spillere og trenere gleder oss skikkelig til kampen, men jeg tror også folk gleder seg veldig til denne kampen. Det er utrolig kjekt at det kommer så mange når det er en stor dag som venter etterpå, sier Lunde Aarsheim.

– Det er denne kampen vi trenere og spillere ser etter når termlisten kommer, fortsetter han.

Gjerrig motstander

Tirsdagens motstander er på 9. plass før runden med smått utrolige 3-3 i målforskjell etter sju kamper, og Lunde Aarsheim spår derfor at det kan bli en ny tålmodighetsprøve som venter i denne kampen.

Før runden er Viking på 3. plass, ett poeng bak Lillestrøm hakket foran.

– Det var en ekstremt herlig og viktig seier mot Sandefjord. Vi skapte mange sjanser, men slet med å score. Da vi klarte det helt på slutten og fikk betalt, var det ekstra deilig. Nå håper vi å fortsette med de gode prestasjonene, og det er tre poeng som står i hodet vårt, sier hovedtreneren.

Annonse fra Eliteserien: