– Ingen bedre måte å avslutte vårsesongen på

Vårsesongens siste kamp endte med tre poeng.

Annonse:

VIKING - TYNSET 4-0

Fredag ettermiddag ble vårsesongens aller siste kamp spilt for vår del. Tynset var motstander hjemme på SR-Bank Arena, og det gikk akkurat slik vi hadde håpet og ville.

En tidlig scoring fra Sanne Lekven sørget for en drømmestart på kampen, og ikke mange minuttene etterpå var ledelsen doblet da Karen Rygg Ims økte til 2-0.

Til slutt endte det med 4-0-seier etter at Iben Robertsen og Gina Ødegaard pyntet på måltavlen i 2. omgang. 

– Det var ingen bedre måte å gå inn i en ferie på enn denne måten, sier kaptein Nora Heggheim.

DSC00099.jpg
Foto: Alexander Larsen

Hun får støtte fra venstreback Sara Sekse Johannesen.

– Det var en kjekk kamp der vi fikk praktisert det vi har øvd på trening og fikk brukt våre raske kanter i bakrom. Jeg er godt fornøyd med denne avslutningen, og det var deilig at vi fikk vist hva vi virkelig kan. Det var en litt tøff kamp mot Arendal (2-1-seier) forrige uke. Nå skal vi ha en fin avslutning og så være klar for høstsesongen når vi møter opp igjen om noen uker, sier hun.

– Jeg er fornøyd med at vi klarte å få et tidlig mål og få kampen inn i vårt spor. Vi hadde kjempekontroll på kampen og Tynset var ufarlige. Noen ganger mistet vi rytmen i angrepsspillet fordi vi ville litt for mye, men det var veldig god øving på siste tredjedel, tilføyer hovedtrener Magnus Meling.

Nok en gang var det endringer på laget og gode prestasjoner fra de som kom inn.

– Vi har ikke startet med samme ellever to kamper på rad denne sesongen, og det er et styrketegn at vi klarer å holde trykket oppe og få en ny dimensjon i spillet hver gang vi endrer på laget. Det gjorde vi i dag også, påpeker Meling.

Kampfakta

Viking - Tynset 4-0 (2-0)

SR-Bank Arena

12. serierunde, 2. divisjon avdeling 1

Lagoppstilling: Emma Jönsson - Maria Sørenes, Kristina Milne, Hannah Handeland, Sara Sekse Johannesen - Oda Stornes Stålesen, Nora Heggheim, Vilde Bakke-Andersen - Karen Rygg Ims, Hanne Sæthre Jakobsen, Sanne Lekven

Mål: 1-0 Sanne Lekven (2), 2-0 Karen Rygg Ims (13), 3-0 Gina Ødegaard (61), 4-0 Iben Robertsen (64)

Benyttede innbyttere: Sigrid Solli Aase, Gina Ødegaard, Nora Heggheim, Mari Indrebø og Helle Aune.

Annonse fra Eliteserien: