– Det er en nydelig by

Bli litt bedre kjent med våre nye midtstopper Gianni Stensness.

Foto: NTB

Gianni Stensness har blitt en sentral skikkelse i Viking-forsvaret etter at han kom til klubben i slutten av august. Så langt har det blitt syv kamper på 22-åringen, som kom fra australske Central Coast Mariners. Til tross for at han nå er langt hjemmefra, har han funnet seg godt til rette i Stavanger.

– Det er en nydelig by, og været har vært fint siden jeg kom, sier han smilende og legger til at alle har vært hyggelige.

De siste to årene har Stensness representert New Zealand på aldersbestemte landslag, samt OL-laget som han sammen med Joe Bell var en del av i Tokyo i sommer, da hans far er derfra. Men han er født og oppvokst i Australia og har nå valgt å representere dem.

– Mitt hjerte er i begge land, understreker han. 

Hittil har det blitt fire hjemmekamper. Det, sammen med den utrolige støtten klubben har på bortebane, har sørget for at Stensness allerede har utpekt Viking-fansen som landets beste.

– Stadion her er fantastisk, og fansen er den beste i landet. Det er fantastisk å kunne spille foran dem, skryter han.

Lørdag kommer Lillestrøm på besøk og det er duket for en ny toppkamp på SR-Bank Arena. Da håper vi på like god stemning som da over 14 000 møtte opp forrige hjemmekamp. 

Billetter til LSK-kampen finner du her

Se hele intervjuet:

Annonse fra Eliteserien: