– Det betydde mye for meg

Joe Bell har virkelig funnet seg til rette i klubben og ligaen og ble kåret til månedens spiller i august. I dette Eurosport-intervjuet forteller han blant annet om da Morten Jensen kom til USA for å overtale ham til å bli Viking-spiller.

Annonse:

Foto: NTB

Eurosport-reporter Jonas Bergh-Johnsen har tatt turen til Tananger for å slå av en prat med midtbanemannen fra New Zealand. I intervjuet forteller 22-åringen blant annet om stegene han har tatt og om hva han tror og håper Viking kan få til i løpet av høsten. 

Månedens spiller

I august ble Joe Bell kåret til månedens spiller i Eliteserien, etter å ha bidratt til at Viking slo Kristiansund, Molde og Rosenborg, samt tok ett poeng borte mot Vålerenga. Her er deler av begrunnelsen:

Bell har spilt samtlige minutter for Viking i august, og vært fremtredende i alle lagets kamper denne måneden. Fra sin sentrale midtbaneposisjon har han vunnet dueller og dekket store mengder rom, samtidig som han i stor grad har bidratt offensivt. På målpoengsfronten har mannen fra New Zealand levert assist til David Brekalo i seieren over Molde, samt en lekker scoring mot Rosenborg på hjemmebane.

Newzealanderen står med én scoring og seks målgivende på 17 seriekamper. I tillegg har han fem gule kort.

Dette var utslagsgivende

I intervjuet forteller han også om hva som var utslagsgivende for at han tok turen til Viking og Stavanger. Viking-trener Morten Jensen la først merke til Bell under U20-VM i Polen for to år siden. Deretter tok han kontakt med Bell, før han senere reiste over for å se ham i aksjon for collegelaget han spilte for.

– Det betydde mye for meg at han (Morten Jensen) kom hele veien til statene for å prate med meg og prøve å få meg til å komme til Viking. Det viste at de virkelig ville ha meg, sier Bell.

Se hele intervjuet i vinduet under👇

Annonse fra Eliteserien: