– Betyr ikke noe hvem vi møter, vi er Viking

Bodø/Glimt ble trukket først opp av hatten, og dermed blir det bortekamp i semifinalen i cupen. Det bekymrer ikke Viking.

Annonse:

– Vi bryr oss egentlig ikke om hvem vi møter, vi skal bare være Viking. det høres kanskje rart ut, men det er fokuset, sier Morten Jensen om den ventende semifinalen.

Det går igjen blant troppen. Zlatko Tripic mente det samme foran kvartfinalen mot KFUM, som Viking slo hele 5-0 på Intillity lørdag.

Selv om det ikke var en typisk 5-0-kamp, som Jensen sa etter kampen, er han godt fornøyd med det som ble levert. Spesielt fornøyd var han med målscorerne.

– For oss trenere er det veldig viktig at Veton scorer to mål. Med scoringene og måten han spilte på, gjør han også de andre rundt seg gode. Så var han nær tre mål også, kanskje han sparer det til semien, sier en lur Jensen.

Niklas Sandberg stod også for to mål, av ren klasse. Litt typiske mål også, fra spilleren som etter kampen tok megafonen til Felt O og dro i gang «Gje meg ein V» med supporterne.

– Niklas er en matchvinner, og det var to fantastiske scoringer. Han viser igjen at han er en poengspiller, og viser samtidig oss trenere at han vil spille. Det er stor konkurranse og flere som kjemper om den posisjonen.

Trenerteamet og spillerne fikk sett de tre andre kvartfinalene. Strømsgodset, Molde og Bodø/Glimt gikk enkelt videre og viste at det er ikke bare walk-over i semifinalen for noen av lagene. 

– Med all respekt, nå har vi møtt to OBOS-lag, og de som er igjen nå blir tøffe å møte. Bodø/Glimt og Molde, for eksempel, er to utfordrere også i serien, og er de to lagene som har dominert norsk fotball de siste årene. Vi blir nok en utfordrer i semifinalen, men den tar vi.

 

 

Annonse fra Eliteserien: