Coop-billetten

Som medeier i Coop får du nå Coop-billetten til maks 100kr på alle Viking-kamper.

Annonse:

Etter 561 dager med COVID-restriksjoner er det nå endelig mulig for klubber i Eliteserien å fylle tribunene igjen. Gjennom sponsoravtalen ønsker Coop å gjøre det enklere for flere å se sine forbilder på stadion! 

Vi feirer gjenåpningen med å gi alle medeiere i Coop mulighet til å kjøpe Coop-billetten til maks 100 kr på alle hjemmekamper i Eliteserien ut sesongen.

Coop heier på alle!

Coop er eid av folket og er derfor opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer befolkningen. Fotball er folkesport nummer èn for både store og små, og det er derfor naturlig at Coop er samarbeidspartner til Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner. Coop er stolte av å være med å utvikle norsk bredde- og toppfotball i Norge.

Målet med å sponse Eliteserien og Toppserien er å inspirere og motivere alle som ønsker å drive med idrett eller annen fysisk aktivitet. Sammen med våre lokale samvirkelag inviterer vi til kampopplevelser, events og treningssamlinger over hele landet. 

Hvordan fungerer medlemsfordelen?

For å benytte seg av medlemsfordelen, må billetten kjøpes i klubbens digitale billettløsning eller i billettluken på stadion på kampdag. For å utløse rabatten må du skrive inn promo-kode* ved bestilling av billett på nett og vise Coop Medlems-kortet eller Coop Medlems-app´en i innslipp til kamp.

*Bruk promo-kode: coopmedlem

Er det noen begrensninger?

  • Hver medeier kan ta med seg selv og inntil tre personer, totalt fire personer per kamp.
  • Billettene gjelder voksenbillett på bestemte felt (se klubboversikten under)
  • Det tas forbehold om ledige coop-billetter.

Hvem gjelder medlemsfordelen for?

Medlemsfordelen gjelder for Coop-medeiere i hele landet, uavhengig av hvilket Samvirkelag man er organisert i.

Billetter kjøper du her

Annonse fra Eliteserien: