Billettinformasjon

På denne siden finner du alt av informasjon du trenger knyttet til kjøp av enkeltbilletter.

Annonse:

Billettkjøp

Billetter kan kjøpet via Ticketco, samt i billettluken ved port 4, som åpner 1,5 time før kamp. Billettluken holdes åpen de første 15 minutter av kamp. 

Kjøp billetter her


  Billettkjøp aldersgrupper

  • Barn under 4 år går gratis inn og sitter på fanget til en voksen. Ønsker man et sete til barn under 4 år kjøper man vanlig barnebillett. 
  • Personer over 17 år må kjøpe voksenbillett. 
  • Honnørbilletter kan kjøpes via Ticketco på mørkeblå felt eller i billettluker ved fremvisning av honnørkort. 
    

  HC-billetter

  Billetter til HC-feltet kan kjøpes via Ticketco eller i billettluken på kampdag. Rullestolplatå finnes på Felt P og Q. Ledsager går gratis ved bestilling av ledsagerbillett. For å bestille ledsagerbillett i forkant av kamp må du sende epost til [email protected] og vedlegge gyldig ledsagerbevis. 
   

  VIP-Billetter

  Kjøp i The Shack Skybox eller Lervig Panorama kan gjøres gjennom Ticketco. Har du spørsmål om kjøp av VIP-billetter, ta kontakt på epost [email protected].
   

  Idrettsbilletten

  Vi i Viking Fotball heier på alle lag og idrettsforeninger i regionen rundt oss, og vi ønsker at så mange barn og unge som mulig skal få sjansen til å besøke SR-Bank Arena. 

  Vi tilbyr derfor idrettslag og foreninger kampbilletter til kun 50,- pr billett. 
  Betingelser og mer info her
   

  Frikort

  Innehavere ar frikort gjennom NFF, NTF eller Idrettskretsens frikort må ta kontakt med NFF Rogaland for å bestille billetter til kamp. 
  Les mer her


  Aktivitetskort 

  Dersom man er innehaver av et aktivitetskort i regi av kommunen kan man kjøpe billett ved å henvende seg i billettluken ved port 4 på kampdag. Billettluken åpner 1,5 time før kamp. 
  Les mer her
   

  Gruppebestilling

  Ønsker du å kjøpe billetter til mer enn 10 personer og ønsker hjelp til bestilling, ta kontakt på epost [email protected].
   

  Bortesupportere

  Bortesupportere skal på nedre Felt E. Billetter kjøper via bortelagets hjemmeside. 
  Les mer her
   

  Kjøp billett på nett og få billetten på mobil

  Kontroller alltid bestillingen din før du avslutter kjøpet. Sjekk at du har bestilt til rett kamp, korrekt antall og kategori. 

   

  Annonse fra Eliteserien: