Fasiliteter

Viking-akademiet benytter har fasiliteter i norgestoppen. Her finner du oversikten.

Annonse:

SR-Bank Arena

SR-Bank Arena er Vikings hjemmearena. Vikings A-lag herrer prioriteres her, men andre lag slipper også til. Viking 2 og G18 spiller sine hjemmekamper her. Det forekommer at også andre lag i akademiet blir tildelt trenings- og kamptider her. Banen har kunstgressunderlag. 

Garderober og videorom for både SR-Bank Arena og NSE-banen er plassert i første etasje av SR-Bank Arena. Kontorer for ansatte i Viking Fotball er plassert i 2. etasje. Møterom finnes hovedsaklig i 3. og 4. etasje.

NSE-banen

NSE-banen er treningsbanen ved SR-Bank Arena. Det er stort sett her akademilagene trener og spiller sine kamper. Banedekket er likt som SR-Bank Arena. Viking disponerer banen frem til 17:30 på ukedagene, og hele helgene.

Vikingklinikken

Vikingklinikken og Viking Fotball samarbeider tett. Her finner man fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, lege og fysiske trenere. Vikingklinikken er godkjent behandlingssted i forsikringsordningen spillerne har gjennom sin spillerlisens. Dette er stedet hvor Vikingspillerne får behandlet sine skader.

I tillegg til behandlingsfasiliteter har Vikingklinikken treningsrom med apparater av god kvalitet som våre lag benytter seg av.

Vikinghallen

Viking-akademiet benytter i hovedsak kun Vikinghallen til å avholde fotballskoler. 

Annonse fra Eliteserien: