Dette er Viking-akademiet

Vi leter etter potensial, og ser etter de som vil mest!

Annonse:

Viking-akademiet er rangert som det fremste fotballakademiet i Norge, og fikk i 2022 5 av 5 stjerner i akademiklassifiseringen, gjort av Norsk Toppfotball.

Dette er en viktig kvalitetsmarkør, men det viktigste for oss er at våre spillere får anledning til å ta ut sitt potensial, både som fotballspillere og som medmennesker i tiden vi har sammen i Viking-akademiet.

Med 18 heltidsansatte og 12 deltidsansatte trenere som alle er godt utdannet, fasiliteter i norgestoppen, og en klar og tydelig utviklingsstrategi, skal det meste ligge til rette for nettopp det.

Rettesnoren for vårt utviklingsarbeid er følgende:

"Vi leter etter potensial, og ser etter de som vil mest!"

Denne setningen betyr mye for oss, og definerer hva vi ser etter når vi leter etter den nye Vikingspilleren. For å lykkes som toppidrettsutøver, kreves det nemlig hardt og dedikert arbeid over tid. Premien er stor for de som holder ut!

Visjon
Sammen skaper vi store øyeblikk!

Misjon
Viking-akademiet skal hjelpe unge Rogalendinger til å utvikle et sett av holdninger, ambisjoner og ferdigheter som gjør dem i stand til å få ut hele sitt potensiale, både som medmennesker og fotballspillere.

Viking-akademiet skal utvikle spillere til Vikings A-lag, og deretter for salg til topp 15-ligaer i Europa.

Viking-akademiet skal utvikle spillere til toppfotballen og lokalfotballen i vår region.

Viking-akademiet skal bidra til å videreutvikle fotballkompetansen i regionen.

Følg oss på Facebook her

Følg oss på Instagram her

Annonse fra Eliteserien: