Pro: Melings

Firmagaver - Profilering - Trykksaker - Bildekor - Skilting - Arbeidstøy

Om Pro: Melings

Melings ble etablert i 1986 og er en solid grafisk bedrift med tilholdsted sentralt i Stavanger. Vårt viktigste mål er å være din totalleverandør av grafiske tjenester. Dette innebærer at du får all den hjelp du trenger til å profilere din bedrift utad, enten det gjelder logoer, trykksaker, brosjyrer, flyveblad, DM, kontortrykksaker eller tekstil, skilt / bilreklame m.m.

Vi har all produksjon i eget hus, alt fra idè, design, grafisk produksjon til ferdiggjøring. Ved å legge all markedskommunikasjon på ett sted, får du som totalkunde fordeler og kostnadseffektiv produksjon.
Våre salgskonsulenter og rådgivere har lang erfaring innen sine virkefelt og de vil hjelpe til med å skreddersy dine produkter.

Hos oss finner dere to store showroom, med et bredt utvalg gave/strøartikler og tekstiler, og hvert år arrangerer vi to messer; en julemesse og en sommermesse. Vi presenterer da våre nye produkter og våre kunder kan komme med innspill til ting de måtte ønske seg. Disse messene er blitt veldig populære i løpet av årene. Her får dere handle i ro og fred sammen med en av våre selgere.

Det er bare å ta turen innom for en uformell drøs, og få inspirasjon.

Vi har alltid kaffen klar!

Hvorfor vi er partner i Viking Fotball

Blodet vårt er mørkeblått!

FAKTA