Kverneland Bil

Om Kverneland Bil

Kverneland Bil AS har en lang og ærverdig historie.

Vår virksomhet ble etablert i 1921, og vi har drevet uavbrutt siden den gang. Selskapet er i dag en ledende nasjonal aktør innen salg av Ford, Volvo og Mazda. Vi har også et stort og rikholdig utvalg av brukte biler, og en lang rekke merkeverksteder med dyktige teknikere.

Våre forhandlere og verksteder finner du «kysten rundt» fra Bergen til Oslo. Vår konsernadministrasjon, økonomiavdeling og øvrige fellesfunksjoner ligger på Forus (Stavanger/Sandnes).

Vi leverer et komplett spekter av biltjenester, som strekker seg fra nybil- og bruktbilsalg til mekanisk verksted, delesalg, dekkhotell, bilskadeavdelinger og miljøgodkjente lakkeringsverksteder. Vi tilbyr også finansiering, forsikring og komplett biladministrasjon.

Kunden skal være i sentrum hos oss. Med vår lange historie i ryggen og mange gode, lange kundeforhold, skal vi alltid bygge videre på det beste hos oss. Vi lytter til våre kunder, og vil alltid tilstrebe å være markedets ledende aktør, som setter stadig høyere standarder for kvalitet, service og kundeoppfølging.

Vårt motto er «Ren bilglede». Det skal du oppleve når du møter oss. Du er hjertelig velkommen!

Om Kverneland Bil