Allservice

www.arbeidsloftet.no

Om Allservice

I Allservice heier vi på mennesker. Vi vet at alle kan – bare det legges til rette for det.

At arbeid er viktig, er udiskutabelt. Arbeidet vårt definerer oss og sier noe om hvem vi er. Siden 1972 har arbeid vært det bærende for Allservice. Vi har 50 års erfaring innen det å løfte passive deltakere inn i aktive roller i samfunnet.

Samfunnsnytten vår har gitt gode og aktive arbeidsdager for mange i Stavanger og omliggende kommuner. Vi er stolte av å ha gjort en forskjell i mange sine liv, og vært med på å gi bedrifter en solid og stabil arbeidsstokk. Dette har vi tenkt å fortsette med i 50 år til.

Men vi skal ikke bare gå i det samme sporet, vi skal fornye bransjen og gi arbeidsinkludering økt oppmerksomhet.
Høsten 2021 lanserte vi Arbeidsløftet sammen med Viking Fotballklubb. Vi vil gi alle mulighet til å oppleve arbeidslivets gleder. I samarbeid med Viking skal vi hjelpe bedrifter til å se verdien av å være inkluderende.

Hva er arbeidsløftet?
Arbeidsløftet har som visjon å skape den beste løsningen på arbeidsinkludering. Målsettingen er å opprette et næringslivsnettverk som bidrar til å få flere i jobb.

Vi skal sammen finne gode løsninger på hvordan inkludering kan bli en vinn-vinn situasjon for både arbeidsgiver og arbeidstaker. Samarbeid er nøkkelen, og vi inviterer næringslivet til å være med på det «inkluderende» skiftet – Arbeidsløftet.

FAKTA