COOP lytter til folket: forlenger avtalen

Annonse:

Under mottagelsen på torget i Stavanger etter cup-triumfen ble det avholdt en uhøytidelig folkeavstemning fra scenen. Regiondirektør Dag Ove Aksland fra COOP spurte de fremmøtte om de ønsket at de skulle forlenge avtalen med de mørkeblå. Han fikk et rungende JA som svar - og da var saken klar. Coop blir med også i 2020.

- Vi er eid av folket, og folket var klokkeklar i talen. Vi kunne ikke gjøre annet enn å gå for en ny sesong, sier Aksland med glimt i øyet.

- Samarbeidet med Viking er vi utrolig stolt over. Det gir oss god synlighet både lokalt, regionale og nasjonalt, men ikke minst er vi utrolig fornøyd med den aktiveringen vi har hatt av sponsoratet. Vi bidrar til at tusenvis av barn og unge får leke seg i FanZone før kamp, og under cupfinale helga så sendte vi en buss med lavinntekstfamilier til Oslo for en gratis Cup-weekend. Det er slike opplevslser COOP skal bidra til.

Fornøyd Markedssjef

Markedssjef Kjartan Salvesen er glad for at samarbeidet med COOP forstetter nok et år.

- Viking og Coop hører sammen. Vi har begge et brennende ønske om å skape minnevderige øyeblikk for store og små - og det har vi klart de siste 4-5 årene.

COOP blir altså å finne på både shorts og strømper for 4. året på rad etter at de kom inn før nedrykksesongen i 2017.

IMG_2947
Daglig Leder i Viking, Eirik Henningsen og Region Direktør i COOP, Dag Ove Aksland, er begge fornøyd med forlengelse av avtalen

 

Annonse fra Eliteserien: