Eureka Møbler

Om Eureka Møbler

Eureka Møbler er en norsk møbelkjede, født og oppvokst i Stavanger, med planer om kontrollert og sunn vekst utover landet. Eureka er et kjempeenkelt konsept som tilbyr et bredt utvalg kvalitetsmøbler til folk flest.Vi har stor forståelse for at når kundene ønsker nye møbler, så ønsker de dem hjem med en gang. Derfor har vi til enhver tid det aller meste av varene vi selger på lager slik at du som kunde kan få med deg den nye sofaen din hjem samme dag – ikke 8 uker senere! Ingen venting, klar til henting som vi sier!

Vi kjøper direkte fra produsenter i Øst-Europa og Asia, har en liten og effektiv organisasjon og bruker ikke tid og ressurser på all mulig staffasje. Derfor kan vi holde faste, lave priser!

Hos oss er salg et fremmedord, vi har ingen ukekupp, ingen lokketilbud, kun ærlige faste lave priser, hver dag hele året! Sammenlikn oss gjerne med våre konkurrenter!
Vårt mål er videre å gi deg den enkleste og beste handleopplevelsen enten du handler her i nettbutikken eller du besøker en av våre butikker i Stavanger, Arendal, Halden, Haugesund, eller Skien.

Du skal kjenne oss igjen som ukompliserte, løsningsorienterte, ærlige, romslige, entusiastiske og folkelige.

Sagt enkelt - Vi leverer “MØBLER TIL FOLKET!”

FAKTA